Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

miércoles, 21 de enero de 2015

Carlania Celler: Una americana s'enamora del trepat

Una americana s'enamora del trepat

Dues botigues de vins de l'estat de Massachusetts inclouen 'El Petit Carlania' Trepat Fosc 2013 entre la seva oferta

Jordi Miró i Sonia Gomà-Camps, a les vinyes

El trepat de la Conca de Barberà ha fet un salt internacional i se n'ha anat cap als Estats Units embotellat sota el nom de "Petit Carlania" Trepat Fosc 2013. I és que dues botigues especialitzades en vi de l'estat nord-americà de Massachusetts tenen mostres d'aquesta referència a les seves prestatgeries: Medfield Wine Shoppe de Medfield, i Social Wines, de South Boston.

No és, però, d'aquestes prestatgeries d'on l'hauria pescat la periodista del Boston Globe, Ellen Bhang, qui després de descobrir-lo en una jornada de tast, li ha dedicat un article al mitjà on escriu. Sota el títol d'"Un vi negre vibrant espanyol elaborat per un petit celler familiar", Bhang arrenca el text parlant del trepat com de la varietat amb què s'elaboren habitualment els escumosos rosats; una varietat autòctona de la Conca de Barberà i de difícil treball, perquè -segons explica- "com és tardana, té més possibilitats que les males condicions climatològiques en perjudiquin la collita".

L'article continua centrant-se en el celler elaborador. Carlania celler és "un petit negoci familiar encapçalat per Jordi Miró i Sonia Gomà-Camps que treballa amb el trepat com a varietat estrella". La parella, diu, va treure la seva primera anyada després d'establir-se l'any 2009 en les instal·lacions de l'antiga cooperativa de Barberà de la Conca.

Bhang, ara sí, explica com va descobrir el producte. "Va ser durant una nit de desembre, quan el propietari de la botiga de vins novaiorquesa C&P Wines ens va mostrar les referències de l'Estat espanyol que tenia al seu portfolio". Entre elles, hi havia vins de Carlania celler. "M'encanten els vins rústics que et connecten amb algun indret", explicava Campbell.

Així va arribar el Petit Carlania Trepat Fosc 2013 a mans de la periodista. Un producte "fresc, amb aromes de pruna madura i notes herbàcies i un punt de cirera i un punt tànnic", diu, que "va resultar un deliciós acompanyant del risotto amb bolets, castanyes i ou; i que també maridaria fantàsticament amb un pollastre rostit", explica. 

"Trepat fosc" vol dir -aclareix l'autora- "trepat negre" en el llenguatge que es parla a Catalunya, perquè els productors volen posar èmfasi en què la botella conté vi negre i no un rosat". 

La cura que tenen pels seus vins es mostra directament a través del got", conclou Bhang

A vibrant Spanish red from a small family-run winery es va publicar a The Boston Globe el 10 de gener de 2015. 

Orígen informació: Vadevi

No hay comentarios:

Publicar un comentario