Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

jueves, 11 de junio de 2015

Unió de Pagesos denuncia Caprabo per vendre conill sota preu de cost

Unió de Pagesos denuncia Caprabo per vendre conill sota preu de cost

El sindicat reclama al Govern que extremi el control del compliment de les normatives

 

 Unió de Pagesos de Catalunya ha presentat una denúncia contra la cadena Caprabo al Servei d'Ordenació de la Distribució Comercial del Departament d'Empresa i Ocupació per presumpte venda a pèrdues en una oferta de conill fresc sencer, és a dir, per vendre'l per sota del preu al qual el va adquirir, una pràctica no permesa per la legislació.


El sindicat recorda que Caprabo va posar a la venda en els seus establiments de Catalunya, entre els dies 17 i 22 d’abril d’aquest any, conill fresc a 3,99 euros el quilo, quan el preu mitjà d’aquest producte durant aquest any 2015 és superior a 5 euros el quilo, segons la Base de Dades de Preus de Venda al Públic de Productes d’Alimentació del ministeri d’Economia, que registra els preus pagats pels consumidors.

El sindicat exigeix al Govern que extremi el control del compliment de les normatives que regulen les obligacions i els drets del mercat davant aquests abusos il·legals en la resta de la cadena alimentària. Per a Unió de Pagesos, aquesta és una de les prioritats per aconseguir consolidar la pagesia professional a Catalunya. A finals de maig, l'entitat també va denunciar a la cadena Mercadona per vendre conill fresc per sota preu de cost.

Orígen informació. Nació Digital

No hay comentarios:

Publicar un comentario